Vi säljer kvalitetsfoder för bästa resultat!

Här kan du hitta rätt foder för dig och din häst oavsett om du tränar inför nästa championat eller njuter av skogsturer. Vi har ett mycket brett sortiment för att ge våra kunder individuellt anpassad foderstat. Med erfaren rådgivning och nära kontakt med leverantören erbjuder vi bara det bästa!

I varje stall finns åtminstone en hund och även våra andra, mindre fyrfota vänner behöver bra mat. Här finner du sorter som passar alla.
Rådfråga oss gärna!

Välkommen!

Saracen Feeds L

 

Sedan 1989 är Saracen specialiserade på hästfoder och baserar alla recept på forskning. Företaget vilar på starka fundamentala värden som förtroende, integritet, kvalitet och service. I dag finns produktionen i moderna anläggningar med unik teknologi vilket gör att Saracen hela tiden är i framkant när det gäller högsta kvalitet på foder.

Saracen bjuder på ett brett utbud av foderalternativ med möjlighet att välja helt efter din hästs behov. Kvalitativa vitaminer och mineraler är en självklarhet.

Här hittar du också tillskott till häst, bra örter och olika resultatinriktade örtblandingar.

 

Hör gärna av dig för rådgivning kring vilket foder som passar just din häst. Eller klicka in på Saracens hemsida för information kring fullständigt sortiment.

Skinners
 

Brittiskt torrfoder för hund av absolut bästa kvalité. Tillverkat av familjeföretaget Skinners med endast de finaste naturliga råvarorna.

Oavsett ålder, storlek, typ av hund eller aktivitetsnivå så har Skinners ett foder som passar.

 
 

Hör gärna av dig för tips och råd om valet av foder för din hund. Eller klicka in på Skinners hemsida för mer information.