Vi säljer kvalitetsfoder för bästa resultat!

Här kan du hitta rätt foder för dig och din häst oavsett om du tränar inför nästa championat eller njuter av skogsturer. Vi har ett mycket brett sortiment för att ge våra kunder individuellt anpassad foderstat. Med erfaren rådgivning och nära kontakt med leverantören erbjuder vi bara det bästa!

I varje stall finns åtminstone en hund eller katt och även våra andra, mindre fyrfota vänner behöver bra mat. Här finner du sorter som passar alla.
Rådfråga oss gärna!

Välkommen!


Saracen Feeds L

Sedan 1989 är Saracen specialiserade på hästfoder och baserar alla recept på forskning. Företaget vilar på starka fundamentala värden som förtroende, integritet, kvalitet och service. I dag finns produktionen i moderna anläggningar med unik teknologi vilket gör att Saracen hela tiden är i framkant när det gäller högsta kvalitet på foder.

Saracen bjuder på ett brett utbud av foderalternativ med möjlighet att välja helt efter din hästs behov. Kvalitativa vitaminer och mineraler är en självklarhet.

Här hittar du också tillskott till häst, bra örter och olika resultatinriktade örtblandingar.

Hör gärna av dig för rådgivning kring vilket foder som passar just din häst. Eller klicka in på Saracens hemsida för information kring fullständigt sortiment.


www.saracen.se

Essential Foods

Måltider till hundar och katter!

Hos Essential Foods står din hunds eller katts välmående i fokus.

Med tiden har vi fått helt unika kunskaper och erfarenheter när det gäller vad hundens föda ska innehålla för att den ska få ut det bästa av tillvaron. Vår mission är att göra skillnad och bidra till att hunden får ett hälsosammare och bättre liv genom dess matvanor. Det känner vi att vi helt enkelt är skyldiga att göra.

Det viktigaste för Essential foods och våra måltider för katt är att de ska bidra till att förbättra och förlänga din katts liv. Vi har satt oss för att skapa en måltid som inte bara skapar glädje utan som även ligger väldigt nära det som din katt skulle ha ätit i naturen.


www.essentialfoods.se