Stall Grönskog har samarbete med Håkan Ahlström, leg. veterinär.

Håkan har varit veterinär sedan 2011. Han har arbetat på några av Sveriges ledande hästsjukhus och kliniker – Universitetsdjursjukhuset i Uppsala, Regionsdjursjukhuset i Helsingborg, Mälaren Hästklinik och Brunmåla Hästklinik.

När Håkan inte är här på Grönskog håller han nu för tiden till på Ramkvilla hästklinik.


www.ramkvillahastklinik.se

Håkans primära intressen är prestationsrelaterade problem (såsom rörelsestörningar och hältor) och bilddiagnostik men även akutsjukvård och kirurgi. Genom sin bakgrund som tävlingsryttare träffar man honom ofta som tävlingsveterinär. 

Håkan har deltagit i flera nationella och internationella utbildningar inom ortopedi och bilddiagnostik och är inskriven i ISELP’s (International Society of Equine Locomotor Pathology) omfattande utbildningsprogram.

Håkan har med sig UL, stötvåg och Röntgen mm
Alla bokningar och frågor sker via Stall Grönskog.

Varmt välkomna!

Vi är glada att nu även ha samarbete med Eva Sharon!

Allt hänger ihop! Eva arbetar mycket med helheten hos hästen. Kiropraktik är ett användbart komplement till traditionell veterinärmedicin och ortopedi. Hästtandvård är ett viktigt led för en frisk och fungerande häst. Var noga med att anlita en veterinär med specialkompetens till din häst!
Eva har gått alla stegen i vidareutbildning inom hästtandvård på SLU samt en 5-stegs kiropraktik-utbildning för veterinärer på IAVC i Tyskland. 
Eva är alltså; Leg Vet, Hästveterinär, Kiropraktor, Hästtandläkare, Ortoped,  FEI treating vet. samt Id-kontrollant.
Eva har röntgen och ultraljud med sig samt möjlighet till PRP-behandling. 

Tidsbokning sker genom Stall Grönskog.

Varmt välkomna!